biokull eidsiva
Biokullanlegget på Rudfshgda på Hedmarken. Foto: Eidsiva

Eidsiva Bioenergi og Solør Bioenergi kjøper hver sin del av Oplandske Bioenergis fjernvarmeanlegg. Samtidig går Eidsiva Bioenergi og Glommen Mjøsen sammen om å kjøpe Oplandske Bioenergis biokullanlegg på Rudshøgda.

  • Øyvind Zambrano Lie

Dagens biokullanlegg på Rudshøgda produserer ca. 400 tonn biokull per år. Nå er målet en betydelig økning i produksjon og salg av biokull basert på skogressurser i Innlandet, skriver Eidsiva i en pressemelding. Anlegget på Rudshøgda er ifølge Eidsiva Norges første kommersielle fabrikk for biokull, og startet sin produksjon høsten...
Artikkelen er 333 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.