Direktør for langsiktig kraftsystemutvikling i Statnett, Martine Moe Winsnes. Foto: Atle Abelsen

Mer kraft fra sol og vind, ikke minst havvind, krever nye systemplaner fra Statnett.

[abform_energi]
Direktør for langsiktig kraftsystemutvikling i Statnett, Martine Moe Winsnes, sa på Nasjonalt kraftsystemmøte torsdag ettermiddag at en økende vind- og solenergiproduksjon stiller nye krav til dem som ansvarlige for driften og stabiliteten i kraftsystemet. Det er en av årsakene til at de nå forhåndsvarsler at de kommer med en ny...
Artikkelen er 515 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.