aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

NVE har anbefalt OED at eventuell stønad til 1500 boligselskap tilknyttet nærvarmeanlegg gis gjennom en søknadsbasert ordning.

  • Øyvind Zambrano Lie

6. desember gjorde Stortinget følgende anmodningsvedtak der de ba regjeringen vurdere hvordan husholdninger som får sin oppvarming fra nærvarmeanlegg, kan omfattes av strømstøtteordningen. Stortinget ba i vedtaket om en tilbakemelding om saken innen årsskiftet, og i et skriftlig spørsmål spør Arbeiderpartiets Marianne Sivertsen Næss sin partifelle energiminister Terje Aasland om...
Artikkelen er 371 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.