maria dahl
Maria Dahl, ny kraftverkssjef i Nordkraft. Foto: Nordkraft

Maria Dahl har fått jobben som kraftverkssjef i Nordkraft, som ruster seg for vekst.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Det går fram i en pressemelding fra selskapet. Jobben innebærer ledelse og resultatansvar for all kraftverksdrift i konsernet. Dahl får dermed ansvaret for drift av 50 vann- og vindkraftverk. Noen av disse eier Nordkraft selv, mens mange driftes for andre. Maria Dahl begynte i Nordkraft i 2006, og har jobbet...
Artikkelen er 215 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.