Vindparken på Smøla. Foto: Atle Abelsen

IFE og Cowi har utredet hvordan et stort solkraftanlegg kan bygges i vindparken på Smøla. Statkraft har ikke bestemt seg.

  • Atle Abelsen

Det er Møre og Romsdal fylkeskommune som har bestilt utredningen. Tanken er at solcelleanlegget skal kunne bygges innenfor de eksisterende vindparkene og utnytte den infrastrukturen (veier og nett) som allerede er bygd for vindparken. Tre alternativer Studien konkluderer med tre forskjellige alternativer, der det mest nøkterne er et solkraftanlegg på...
Artikkelen er 482 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.