drone
Glitre Nett har inngått avtale om dronebefaring av linjenettet med Field. Foto: Glitre Nett

Skal foto-inspisere og laserskanne nettet ved hjelp av droner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Glitre Nett sjekker hvert år linjenettet for raskt å få oversikt over hvor det er nødvendig å reparere eventuelle skader på stolper, linjer og andre elektrotekniske installasjoner samt å drive målrettet linjehogst. En ny avtale om fotoinspeksjon og laserskanning med bruk av drone er nå inngått med Field. – Vi...
Artikkelen er 223 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.