Forbundsledet Geir Ove Kulseth i EL og IT Forbundet. Foto: Privat

Vil samarbeide med kraftutbyggere for å få bukt med arbeidslivskriminalitet.

Den ferske forbundslederen i fagforeningen EL og IT Forbundet, Geir Ove Kulseth, har registrert forrige ukes utspill fra Statkraft-direktør Øystein Hop om avvik blant underleverandører til deres anlegg angående arbeidstidsbestemmelser og anstendig tarifflønn. Energiteknikk skrev da at Statkraft hadde funnet utenlandske montører av elektromekanisk utstyr som jobbet tolv timer om...
Artikkelen er 730 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.