Kraftledninger på Karmøy. Foto: Atle Abelsen

Kvalitet på detaljplaner og anlegg som bidrar til produksjon eller fleksibilitet blir viktigst i prioriteringskøen av tilknytningssøknader.

Saksbehandlerne i NVE har ikke vært helt fornøyde med kvaliteten på søknadene om nettilknytning, selv etter at de lanserte prioriteringspunktene for hvem som kunne prioriteres opp i søknadsbunkene i mai 2021. Skrur til ytterligere Derfor skrur de til ytterligere, og spisser kriteriene for å bli prioritert i køen ytterligere. –...
Artikkelen er 948 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.