Aurland transformatorstasjon. Foto: Statnett

Eviny vant kontrakten om å bygge en ny transformatorstasjon for Statnett på Aurland.

Statnett skal oppgradere og utvide Aurland transformatorstasjon for å blant annet være rustet til det økende behovet for mer kapasitet i strømnettet. Dette er et viktig knutepunkt i transmisjonsnettet mellom nord og sør på Vestlandet, skriver Eviny i en pressemelding. Fem år Kontrakten er en totalentreprise som innebærer prosjektering, planlegging,...
Artikkelen er 249 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.