Daglig leder Carl Christian Strømberg hos Solcellespesialisten AS

Rekrutteringstørken er over. Og salget av solcelleanlegg er nesten tredoblet på to år.

I høst meldte Solcellespesialisten at mangelen på yrkesfaglig kompetanse bremset veksten i solcellemarkedet. Nå har trenden snudd. Daglig leder Carl Christian Strømberg forteller at de mottar 10-15 søknader hver eneste dag. – I fjor slet vi med å få tak i nok folk. Nå har vi så mange interesserte søkere...
Artikkelen er 258 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.