Hywind Skottland
Equinors Hywind-turbiner i Skottland. Foto: Øyvind Gravås / Woldcam

Gjenkraft AS har inngått en avtale basert på deres pyrolysebaserte gjenvinningsteknologi.

Et av kravene fra OED til vindkraftutbyggere som vil legge inn anbud til de nye, utlyste havvindblokkene Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II, er at de skal ha en plan for avfallshåndtering, resirkulering og gjenbruk av materialer som går med til utbyggingen. Derfor har Equinor inngått en samarbeidsavtale med det...
Artikkelen er 355 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.