reka
Nexans har fått myndighetenes tillatelse til å kjøpe Reka Cables. Foto: Tapio Aulu/Reka Cables

Tre produksjonsanlegg i Finland skal supplere Nexans’ virksomhet i Sverige og Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nexans kunngjorde i en pressemelding onsdag at de har fullført oppkjøpet av Reka Cables, en produsent av høy-, mellom- og lavspenningskabler i Finland, etter at myndighetene har godkjent kjøpet. I november ble det klart at Nexans ville kjøpe Reka Cables for en kapitalpris på 53 millioner euro, inkludert en finansiell...
Artikkelen er 205 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.