Daglig leder Eskil Solberg, Linka AS. Foto: Linka

Eskil Solberg rykker opp som sjef i entreprenørselskapet.

Linka AS har spesialisert seg på å bygge og montere høyspentnett i norge. Eskil Solberg (49) begynte som markedssjef i Linka AS i august 2022, og etter et halvt år aksepterte han nå et tilbud om å overta rollen som daglig leder i selskapet. – Etter å ha jobbet som...
Artikkelen er 240 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.