eskil lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Akershus Energi fikk et resultat etter skatt i førte kvartal på 112 millioner kroner, mot 271 millioner kroner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Til tross for nedgangen betegner selskapet resultatet som «solid». – Det solide resultatet i første kvartal kommer som følger av fortsatt høye kraftpriser, samtidig ser vi at økt grunnrenteskatt og høyprisavgiften som ble innført i høst har en betydelig påvirkning på resultatet. En økning i produksjonen motvirker deler av effektene...
Artikkelen er 141 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.