fennefoss
Nybygde Fennefoss kraftverk (59 GWh/år) i Evje og Hornnes kommune. Foto: Å Energi

Men konsernsjefen advarer mot kraftunderskudd, vil starte prosjektering av kraftverk før konsesjon er gitt.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det underliggende driftsresultat i første kvartal 2023 for Å Energi er 2.598 millioner kroner, mot 2.501 millioner kroner i samme kvartal året før, opplyser selskapet i en pressemelding. Det gir et underliggende resultat etter skatt på 710 millioner kroner, ned fra 1,006 millioner kroner i 1. kvartal 2022. Å Energi...
Artikkelen er 191 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.