Nexans Norways nye kabelfabrikk i Halden, med den gamle i bakgrunnen. Foto: Nexans Norway

Nexans Norway har nettopp vunnet en rammeavtale med Tennet til en startverdi av 1,7 milliarder euro.

I dagens kroneverdi er det over 20 milliarder kroner. Avtalen omfatter engineering, produksjon og installasjon av til sammen 2160 km undervanns- og landkabler til de tre store havvindparkene BalWind 3, LanWin 4 og LanWin 2 i den tyske delen av Nordsjøen. Alle de tre prosjektene er bunnfaste installasjoner. Leveransene bygger...
Artikkelen er 326 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.