selselva kraftverk
Selselva kraftverk i Gaular kommune i Sunnfjord. Foto: Peltonman

Fikk intern avkastning på over 50 prosent.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Cloudberry har inngått avtale med Norsk Vannkraft AS om å selge de tre vannkraftverkene Åmotsfoss, Selselva og Nessane kraftverk, med en samlet beregnet årlig produksjon på 77 GWh. Norsk Vannkraft er et norsk fornybarselskap som eier og driver småskala vannkraftverk i Norge. «Transaksjonen viser betydelig verdiskaping gjennom hele Cloudberrys verdikjede,...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.