rosskrepp
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Rapporteringsordning for vannkraftprodusenter i sørlige Norge videreføres til mai neste år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet har bedt NVE om å videreføre rapporteringsordningen i tiden fram til en styringsmekanisme er på plass. Formålet er å ha et bedre grunnlag for å vurdere forsyningssikkerheten fortløpende i en tid hvor energimarkedene i Europa fremdeles preges av usikkerhet. – NVE har sendt et brev til Statnett...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.