mast linje suleskardveien
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett sto klar med 800 millioner kroner, men de blir ikke utbetalt til nettselskapene.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) har vedtatt at Statnett ikke skal utbetale flaskehalsinntekter til underliggende nettselskaper i tredje kvartal i år. Dette er fordi flaskehalsinntektene som ble utbetalt for første kvartal også dekker de høye kraftprisene i andre og tredje kvartal, skriver RME i en melding. Bakgrunnen er at...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.