røldal-suldal
Røldal-Suldal. Fra inntak i Blåbergdalen, hvor vann overføres til Votnamagasinet. Foto: Lyse Kraft

Øker effekten med 600 MW, beregnes å koste 5-6 milliarder kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

I september i fjor skrinla Lyse effektprosjektet Røldal-Suldal på grunn av usikkerhet rundt høyprisbidraget. For to uker siden varslet Lyse at de likevel går videre med prosjektet, og stoler på at regjeringen dropper høyprisbidraget innen utgangen av 2024, slik de har lovet, meldte E24. I en pressemelding i dag skriver...
Artikkelen er 286 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.