fredrikstad energi
Fredrikstad Energis hovedkontor. Foto: Google street view

Kostnadseffektivisering og færre og rimeligere feil i nettet har gitt resultater.

Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) i for Fredrikstad Energi i første halvår ble 202,2 millioner kroner, mot 4,0 millioner kroner i samme periode i fjor.  Forbedringen kommer fra nettvirksomheten. «Nett har gjennomført tiltak for kostnadseffektivisering, og har hatt lave kostnader i forbindelse med færre og rimeligere feil i nettet. I tillegg...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.