aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap) intervjues av Energiteknikk mellom to av debattene han deltok i på Arendalsuka. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Energiministeren er enig med Edvard Lauen i at havvinden må i land flere steder i Norge, men han vil ikke bremse hybrid-planene til utlandet.

Edvard Lauen i Å Energi sa mandag under Arendalsuka at han i første omgang ønsker et rent norsk hybridnett fordi han ser at det blir for politisk vanskelig å bygge et hybridnett til andre land fra de første havvindparkene. Et slik havnett skal være «masket» nok til å overføre kraft...
Artikkelen er 731 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.