Hafslund Eco lanserer strømstøtte basert på beregnet forbruk, samt forsikring mot ekstra dyr strøm som tiltak. Illustrasjonsfoto: Statnett

Etter oppdrag fra Hafslund Eco Vannkraft, lanserer analyseselskapet Vista Analyse strømstøtte ut fra beregnet forbruk som et mulig tiltak overfor husholdninger med lave inntekter.

I en rapport som Vista Analyse har gjort for kraftselskapet, og som ble lagt frem under Arendalsuka onsdag, blir strømstøtte ut fra beregnet forbruk pekt på som et tiltak for å kunne motvirke at svært høye strømutgifter tvinger husholdningene, særlig de med lav inntekt, til smertefulle kutt i forbruk av...
Artikkelen er 461 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.