trønderenergi
TrønderEnergis hovedkontor i Trondheim. Foto: Stein Arne Bakken

Resultat etter skatt i førte halvår for TrønderEnergi-konsernet ble 908 millioner kroner, mot minus 778 millioner samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

Driftsresultatet for første halvår 2023 ble 1.232 millioner kroner, mot minus 709 millioner for samme periode i fjor. «Resultatet er preget av store urealiserte verdiendringer på kraftkontrakter som følge av reduserte kraftprisforventninger i første halvår», skriver selskapet i en melding. Justert for dette er underliggende driftsresultat 413 millioner kroner for...
Artikkelen er 144 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.