SYVERTSEN
Konsernsjef Steffen Syvertsen i Å Energi. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Vi har tapt flere år på prosjekter det tar lang tid å utvikle, sier Å Energi-sjef Steffen Syvertsen, og ber om at skatteskjerpelsene reverseres.

  • Øyvind Zambrano Lie

Thema Consulting Group la under Arendalsuka tirsdag fram en sammenligning av energipolitikken i de nordiske landene, som viste at energipolitikken i Norge og Sverige fremstår som uoversiktlig og vilkårlig og fragmentert, med få konkrete handlingsplaner, mens i Danmark er det tradisjon for brede forlik og overordne planer, der staten tar...
Artikkelen er 582 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.