LUND CYBER
Kjetil Lund (NVE) (f.v.), Beate Sander Krogstad (Statnett), Sofie Nystrøm (NSM) og Nils Klippenberg (Siemens) diskuterte cybersikkerhet i kraftsektoren i Arendal onsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

- Bevisstheten hos kraftlagene må opp, sier NSM-sjef Sofie Nystrøm.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har påpekt at en del av de kritiske infrastrukturene, som strøm og telekommunikasjon, må dimensjoneres for krise og krig. Dette var tema på et seminar på Arendalsuka onsdag. - I dag har vi en kraftforsyning som er dimensjonert for en dyp fred. Vi trenger nå gå gjøre...
Artikkelen er 1030 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.