langset lockert
RME-direktør Tore Langset (t.v.) og Distriktsenergis daglige leder Knut Lockert er svært uenig om reguleringen av nettet. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det kan bli svært dyrt for samfunnet å la lokale nettselskaper bygge og sende regningen til andre, advarer RME-sjefen.

  • Øyvind Zambrano Lie

- Dagens regulering belønner ikke de selskapene som er framme i skoa. Det lønner seg fortsatt å sitte litt stille i båten, foreta investeringen i siste øyeblikk, og ikke gå foran og gjøre nettet klart til å rulle det ut og håpe at noen skal koble seg på, sa Distriktsenergis...
Artikkelen er 1204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.