Fra Fra montasjen av BKKs 4,6 km lange 36 kV sjøkabel tidligere i år. Foto: Peter Tubaas

Etter å ha utført den første utleggingen av en kraftsjøkabel for BKK, står oppdragene i kø for det ferske entreprenørselskapet.

  • Atle Abelsen

Daglig leder Cecillie Tingvoll Hope i Amundsen Kabel AS forteller til Energiteknikk at de håper på svarte regnskapstall allerede i 2023, deres første driftsår. – Med ett gjennomført utleggingsoppdrag og ytterligere to til før året er omme, tror vi at vi skal komme opp i en omsetning på mellom 8...
Artikkelen er 392 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.