windcatcher
Wind Catching Systems vil bygge strukturer med 126 vindmøller på 1 MW hver utenfor Nyhamna i Møre og Romsdal. Illustrasjon: Wind Catching Systems AS

Fiskebåt mener testanlegget kan true viktige gyteområder til flere fiskebestander.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har selskapet Wind Catching Demo AS sendt søknad til Olje- og energidepartementet om å få etablere et testområde av en flytende havvindpark på 100 km2 utenfor Aukra og Hustadvika. Selskapet har bedt om at søknaden holdes utenom de offisielle åpningsprosessene. De har søkt om å få...
Artikkelen er 517 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.