Nettpartner er tilført 40 millioner kroner i eierkapital for å komme seg gjennom den vanskelig økonomiske situasjonen. Arkivfoto: Nettpartner

Elkraftentreprenøren Nettpartner informerte tirsdag om permitteringer og nedbemanning som vil omfatte 50 ansatte.

  • Stein Arne Bakken

– Vi er nødt til å tilpasse våre kostnader til den vanskelige markedssituasjonen for entreprenørtjenester, sier adm. direktør Vibeke Strømme til Energiteknikk. Hun opplyser at nedbemanning og permitteringer totalt vil omfatte om lag 50 ansatte i administrative og operative stillinger. En betydelig del av dette vil være montører som vil...
Artikkelen er 252 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.