– Vi har lagt et godt fundament som skal gjøre oss godt rustet til å møte oppgaven med å bygge kraftnett for elektrifiseringen vi står foran, sier nytilsatt sjef for Frost Kraftentreprenør, Sven-Erik Holsbøe. Foto: Per-Inge Johnsen/Frost Kraftentreprenør

Sven-Erik Holsbøe er ansatt som administrerende direktør i Frost Kraftentreprenør AS. Han tror at markedet for entreprenørtjenester vil vokse mye i årene fremover.

  • Stein Arne Bakken

– Vi ser klare tegn til at det har begynt å løsne etter flere år med et svært svakt marked, selv om det er langt igjen til de gode årene.  Ordretilgangen er blitt bedre de siste månedene, og jeg ser optimistisk på årene fremover, i lys av at det må...
Artikkelen er 574 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.