Det som nå skjer, er et skremmende signal til en hel yrkesgruppe, mener EL og IT Forbundet. (Arkivfoto: Omexom)

– Det er vanskelig å fatte at energimontører mister jobben fordi det er for lite arbeid, sier nestlederen for EL og IT Forbundet, Morten Bildøy.

  • Stein Arne Bakken

[abform_energi]
Bildøy synes dette er uforståelig med tanke på at Norge kommer til å trenge disse fagfolkene fremover. Uttalelsen kommer på bakgrunn av at Nettpartner tirsdag varslet om permitteringer og nedbemanning som vil omfatte 50 av elkraftentreprenørens 470 ansatte, slik Energiteknikk meldte. – Skremmende signal – Samfunnet skal gjennom en massiv...
Artikkelen er 315 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.