majorstua nve
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

En rekke bransjeorganisasjoner mener OED må pålegge NVE å belyse hva som må til for å nå klimamålene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fornybar Norge, Distriktsenergi, Solenergiklyngen, Norsk Fjernvarme, Norsk Bioenrgiforening, Norsk Hydrogenforum og Småkraftforeninga har sendt en innspill til Olje- og energidepartementet (OED) med et innspill til NVEs fremtidige tildelingsbrev. Der påpeker de at regjeringen i Hurdalsplattformen satte et mål om å kutte 55 prosent av norske utslipp 1990-2030, men at Norge...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.