wickholm
Direktør i Samfunnsbedriftene Energi Truls Wickholm. Foto: Jill Johannesen

Samfunnsbedriftene Energi mener regjeringen bør undersøke om dagens lovverk og mandat til RME sikrer utviklingen av nødvendig nettkapasitet.

I et innspill til Stortingets energi- og miljøkomité forbindelse med statsbudsjettet foreslår bransjeorganisasjonen Samfunnsbedriftene Energi at Stortinget vedtar følgende formulering: «Stortinget ber regjeringen undersøke om dagens lovverk og mandat til RME vil sikre utviklingen av den nettkapasiteten det er antatt å være behov for i et elektrifisert samfunn, og i...
Artikkelen er 534 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.