mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Får ut neste år med å oppfylle reglene om selskapsmessig skille.

Modalen Kraftlag SA søkte i november 2019 om dispensasjon fra kravet om selskapsmessig skille. Olje- og energidepartementet (OED) ga i juni 2020 midlertidig dispensasjon frem til 1. januar 2024. Departementet la da vekt på at selskapet hadde begrensede ressurser, og at dispensasjonen kunne gi selskapet bedre mulighet til å gjennomføre...
Artikkelen er 280 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.