inderhaug
Administrerende direktør Knut Inderhaug i Hafslund Oslo Celsio holdt innlegg i en budsjetthøring på Stortinget tirsdag. Skjermdump: Stortinget

Hafslund Oslo Celsio mener fjernvarmeeffekten på Østlandet nesten kan dobles. Samtdig advarer bransjen om at anlegg kan gå konkurs, slik at energien og effekten går til Sverige.

– Fjernvarme er Norges viktigste energieffektiviseringstiltak, det billigste tiltaket for å avlaste nettet, og ikke minst bidrar fjernvarmen til økt beredskap, sa administrerende direktør Knut Inderhaug i Hafslund Oslo Celsio under en budsjetthøring i energi- og miljøkomiteen på Stortinget tirsdag. – I dag er det ca. 1500 MW installert varmeeffekt...
Artikkelen er 512 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.