lockert
Daglig leder Knut Lockert i Distriktsenergi. Foto: Distriktsenergi

Regjeringen vil kun bruke 18 millioner kroner for å redusere forskjeller i nettleien til kunder i distribusjonsnettet. Underlig prioritering, mener Distriktsenergi.

Formålet med ordningen er å bidra til en direkte reduksjon av nettleien til sluttbrukere som er tilknyttet distribusjonsnettet i områdene med høyest nettleie. Distriktsenergi-sjef Knut Lockert påpeker i en kommentar at regjeringen velger å redusere utjevningspotten fra i fjor med 2 millioner, fra 20 til 18 millioner. «Det opplever vi...
Artikkelen er 153 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.