ilstad
Svein Ilstad skal lede Statkrafts region sør. Foto: Statkraft

Svein Ilstad tiltrer som regiondirektør og skal lede Statkrafts 44 kraftverk og 220 ansatte i selskapets region sør.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ilstad har de siste 15 årene vært direktør i aksjeselskapet Saudefaldene. Han er utdannet sivilingeniør innenfor elkraft ved NTNU, og har tidligere jobbet i Statkraft som kraftverkssjef for Ulla Førre. Region sør, som er Statkrafts klart største, har 44 kraftverk med en effekt på 5500 MW og en årsproduksjon på...
Artikkelen er 100 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.