STATKRAFT LOGO
Foto: Alexander Hagstadius

Vil satse på å levere energi som en tjeneste i hele landet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkraft Varme har kjøpt deler av det Trondheims-baserte teknologi- og energiselskapet Winns. Åtte Winns-ansatte vil inngå som en egen avdeling i Statkraft Varme. Statkraft vil med dette ta en større del av varme- og kjølemarkedet som leverandør av energi som en tjeneste til hele landet, skriver selskapet på sin nettside....
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.