Arkivfoto: Statnett

RME halverer det varslede gebyret, og sier de påståtte bruddene i Skaidi beror på en misforståelse.

Som Energiteknikk har omtalt, varslet Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE i vår at de vurderte å gi nettkonsesjonæren Statnett et overtredelsesgebyr på 500.000 kroner for å ha brutt systemansvarsforskriftens paragraf 14 både ved idriftsettelse av transformatorstasjonene Skaidi og Borgund. Forskriften slår fast at nye anlegg ikke skal settes i...
Artikkelen er 665 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.