mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

 - Det er en veldig akutt problemstilling, sier Tom Tellefsen.

I dag bruker vi i stor grad store magasinverk til å balansere systemet, i tillegg til de aller største industrianleggene. - Vi trenger mange flere på banen. Vi trenger å kunne regulere småkraft. Vi trenger å kunne regulere vindkraft i større grad, og vi trenger nye typer aktører fra annen...
Artikkelen er 378 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.