audhild kvam
Styret i Tensio AS har ansatt Audhild Kvam som ny konsernsjef i Tensio. Foto: Samskipsnadsrådet

Audhild Kvam blir ny konsernsjef i Tensio fra 1. mars 2024.

Kvam tar over etter Trygve Kvernland , som i september varslet styret i Tensio om at han ønsket avløsning. Kvam har bakgrunn fra sentrale lederroller blant annet i Enova, Powel og Trondheim Energiverk. I perioden fra 2018 frem til i dag har hun vært administrerende direktør i Sit (Studentsamskipnaden i...
Artikkelen er 198 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.