Foto: Statkraft

Risikoen for signalforstyrrelser på det digitale bakkenettet og DAB er stor, ifølge et høringsinnspill.

I en høringsuttalelse advarer Norges televisjon og NRK mot Statkrafts planer om å bygge Moifjellet vindkraftverk i Bjerkreim kommune i Rogaland. Både Norges televisjon og NRK sender TV- og radiosignaler fra hovedsendestasjonen på Urdalsnipa. Den mater flere andre sendestasjoner, og overfører elektroniske kommunikasjonssignaler til det digitale bakkenettet for TV og...
Artikkelen er 733 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.