holo
Kraftberedskapsforskriften stiller krav til øvelser og evaluering av øvelser, understreker seksjonssjef Eldri Holo i NVE. Foto: Catchlighet/NVE

Egentlig skal alle ha øvd, men en undersøkelse fra NVE viser at det har de ikke.

NVE har gjennomført en studie av kraftforsyningens beredskap mot digitale angrep. Den viser at viser at majoriteten av virksomhetene har beredskapsplan og etablert beredskapsstrukturer. Når det gjelder rutiner for øvelser og evaluering etter øvelser og hendelser, er disse tiltakene i mindre utstrekning på plass sammenlignet med beredskapsplan og beredskapsstrukturer, konkluderer...
Artikkelen er 316 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.