elsikkerhet
Arkivfoto: Eidsiva

Det lokale eltilsyn (DLE) bør utføres av andre enn nettselskapene, skriver NVE til Totalberedskapskommisjonen.

DLE-virksomheten, som er pålagt nettvirksomhetene, er ikke en del av det naturlige monopolet og bør heller utføres av andre enn nettselskapene, skriver Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i sitt høringsinnspill til Totalberedskapskommisjonen. NVE foreslår at ordningen heller for eksempel kan ledes og finansieres av DSB. Bransjeorganisasjonen Fornybar Norge er også...
Artikkelen er 277 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.