NordLink
Bildet ble tatt under inntrekk av Nordlink-kabelen ved kysten av Tyskland. Foto: Statnett

I ett tilfelle varslet Statnett 20 timer for sent, i to andre varslet de ikke i det hele tatt, ifølge RME.

Som Energiteknikk nylig skrev, har Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE bedt Statnett forklare hvorfor de ventet fem timer med å sende melding til markedet om at kapasiteten på Nordlink ble halvert 6. september i år. Nå har RME sendt nye spørsmål om to lignende hendelser. RME skriver at de...
Artikkelen er 803 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.