Storefossen, inntaksmagasin til Dale kraftverk i Vaksdal kommune. Foto: Eviny/Helge Hansen

Eviny fikk et underliggende resultat på 110 millioner kroner i tredje kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er en nedgang fra rekordhøye 1460 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Hovedårsaken er betydelig lavere kraftpriser, skriver selskapet i en pressemelding. Gjennomsnittlig kraftpris for NO5 (Vest-Norge) i årets tredje kvartal var 20 øre/kWh, mot 288 øre/kWh i samme kvartal i fjor. Resultatet nå er mer på nivå...
Artikkelen er 173 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.