nve
NVE-bygget ved Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Vil sikre en hensiktsmessig avgrensning av hvem nettselskapene skal holde av kapasitet til.

Elvia er kritisk til at de må melde inn forbruk til Statnett så lavt som 1 MW for å få vurdert om det er driftsmessig forsvarlig, og mener grensen bør heves betraktelig, slik Energiteknikk skrev i går. Selskapet mener en høyere grense, som tar hensyn til samlagringsfaktoren, vil gi bedre...
Artikkelen er 426 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.