hilde sjurelv
Hilde Sjurelv blir administrerende direktør i Troms Kraft Vind AS Foto: Troms Kraft

Troms Kraft Vind AS ble etablert tidligere i høst, og nå er Hilde Sjurelv ansatt som administrerende direktør.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Hilde Sjurelv til å lede det viktige arbeidet knyttet til drift og utvikling av vindkraft i konsernet, sier Semming Semmingsen, konsernsjef i Troms Kraft, i en pressemelding. Sjurelv Kommer fra stillingen som administrerende direktør i Helsepartner Nord-Norge, og har tidligere blant...
Artikkelen er 123 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.