Illustrasjonsfoto: Otre/Wikimedia Commons

Det er utfordrende å føre en konstruktiv faglig dialog med DSB, noe som gir sprikende praksis til fare for elsikkerheten, hevder Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, mente Totalberedskapskommisjonen det var unaturlig at Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har ansvar for elsikkerheten, og foreslo å gi ansvaret til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Det er ingen hemmelighet at DSBs arbeid med elsikkerhet har vært kritisert i flere år, også før Riksrevisjonens knusende...
Artikkelen er 728 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.